Review producten

Door reuma hebben jongeren vaak het gevoel dat ze worden beperkt in de dagelijkse dingen. Het gebruik van hulpmiddelen is niet passend bij de leeftijd. Door bijzonderhandig.nl worden wij in de mogelijkheid gesteld om producten te reviewen die in het dagelijks leven hulp bieden zonder dat het direct op hoeft te vallen. Maandelijks zullen wij de producten testen en reviewen. Naast onze meningen zullen wij de producten ook sterren geven, van een half tot 5 sterren.

December 2016: Speelkaartenhouder

Heb je problemen met het vasthouden van speelkaarten?

Deze houten speelkaartenhouder zorgt ervoor dat je de kaarten niet meer zelf vast hoeft te houden. Hierdoor is het mogelijk om uren achter elkaar te blijven kaarten. De speelkaartenhouder is er verschillende afmetingen en is te bestellen via BijzonderHandig

In het filmpje zie je wat Regina van dit product vindt, maar je kunt natuurlijk ook kijken via deze link

 

Dit was alweer de laatste review van 2016. Zijn er producten die je mist? Laat het ons weten en misschien gaan we in 2017 jouw product testen.


Smileys

:confused: :cool: :cry: :laugh: :lol: :normal: :blush: :rolleyes: :sad: :shocked: :sick: :sleeping: :smile: :surprised: :tongue: :unsure: :whistle: :wink: 

  1000 Resterende tekens

Antispam Ververs afbeelding Niet hoofdletter gevoelig