Enkele minuten voor één stapte ik het gebouw binnen. Een leuk gebouw met een terras wat over het water uitkeek. Een gezellig groep jongeren was al aanwezig en schenen elkaar goed te kennen. Dus zo zien ‘ze’ eruit, denkend aan alle berichten op het forum en de chat. Ik hoopte dat mijn stijfheid door zenuwen niet op te merken zou zijn, want ochtendstijfheid kon ik op dit tijdstip niet de schuld geven.

Tijdens het welkomstdrankje werd er een kleine toespraak gehouden over het vierjarige bestaan van youth-r-well. Het verhaal was voor mij als nieuweling niet zo aangrijpend als voor de rest van de groep. Maar de essentie was duidelijk: vier jaar youth-r-well achter de rug en hopelijk nog vele jaren te gaan.

Om twee uur was het tijd om de sportieve kant van ons allen te laten zien en begonnen we met een potje ultimate frisbee. Na bijna twintig minuten kwamen de in het zweet gewerkte teams, door de heerlijk en dankbaar aanwezige nazomer zon, op een gelijkspel. Dat bleef zo tot aan het einde van het spel.

Na een wedstrijd in ski-lopen, een alternatieve versie van ‘het zwevende tapijt’ en het in elkaar knutselen van katapulten, die tot grote verbazing onder beide teams en supporters ‘veilig’ bleven staan en functioneerden, was het tijd voor een pauze. 

Na bijgetankt te hebben lag er een hindernisbaan te wachten, die we aan elkaar geketend met kettingen trotseerden. Daarna was het tijd voor een potje boogschieten en tot slot het berijden van een quad.

Tenslotte werd de avond afgesloten met een heerlijke BBQ en als laatste activiteit is er nog een groepsfoto gemaakt.
Ik ben blij dat ik me heb opgegeven en kan terugkijken op een hele leuke dag. Ik voelde me echt welkom en een volgende keer zal ik zeker weer aanwezig zijn.

Antoinette

 

 

POSTED BY Carlo | dec, 13, 2008 |