groepsfoto 2009

Na een super weekend te hebben gehad met ontzettend heerlijk weer ben ik weer thuis gekomen in leiderdorp. Nu dus tijd genoeg om even een verhaaltje te schrijven vanuit mijn eigen ervaring.

Beste mensen,

Na een super weekend te hebben gehad met ontzettend heerlijk weer ben ik weer thuis gekomen in leiderdorp. Nu dus tijd genoeg om even een verhaaltje te schrijven vanuit mijn eigen ervaring.

Dit was de eerste keer dat ik mee ben geweest met zo`n event, daarom was het dus voor mij de eerste dag erg wennen allemaal en dus de kat uit de boom kijken, maar dat was na een halve dag eigenlijk wel weer verdwenen.

PICT0115We begonnen met een uitleg van een spel, om het kort te houden: je had een jury die het allemaal in de gaten hield of het goed en eerlijk verliep je had moordenaars, dat waren wij, en je kon getuigen hebben. Iedereen kreeg allemaal een kaartje met een naam, diegene die op dat kaartje stond moest jij zonder getuige proberen te vermoorden en als woord moest je dan got-cha zeggen. Als er een getuige was kon die getuige naar de jury stappen en was de moord ongeldig. Dit spel duurde dus het hele weekend en uiteindelijk bleef er dan een winnaar over: diegene die niet was vermoord had dus gewonnen.

 

Ik vond dit eigenlijk wel een erg leuk spel alleen was ik er af en toe niet echt meer mee bezig omdat je toch meer bezig was met het zeilen (wat ik trouwens ook eerst erg eng vond omdat het aardig schuin kan gaan maar ook dat was uiteindelijk weer super leuk).

Ik vond de trimaran eerst erg eng vanwege de snelheid (dacht ik) maar als je dan op de trimaran zit dan valt het eigenlijk reuze mee en was dat ook om eerlijk te zijn mijn leukste ervaring.

PICT0125Ik ben ook nog op de kano geweest wat ik ook erg leuk vond, alleen wel ontzettend zwaar want voordat je bij het rustige vaarwater kwam moest je dus eerst die hele plas over met je kano en je partner en dat was af en toe (vond ik) niet te doen. Vooral het laatste stuk toen we weer op de terug weg waren was erg zwaar – stond ook veel meer wind dus werden vaak naar 1 kant geblazen (links).

Verder kom ik niet echt met m’n verhaal want heb voor de eerste keer niet echt veel gedaan maar het was wel een super ervaring en hoogstwaarschijnlijk ben ik volgend jaar ook wel weer mee met een event.

Succes allemaal met alles wat je nog gaat doen dit jaar en misschien zien we elkaar weer en anders wel op de chat.

Groetjes Tamara

POSTED BY Carlo | mei, 29, 2009 |