De wekker gaat en hals over kop vlieg ik, lang nadat de wekker ging, uit mn bedje. Ik was nadat de wekker ging weer lekker in slaap gevallen en helemaal de tijd vergeten. Hoe kon dat nou gebeuren?!? Ik heb de dagen afgeteld voor 12 maart en vond het hartstikke spannend om er naartoe te gaan. Als de wieder weerga aangekleed en hatsieflatsie snel naar Burgers Zoo gereden. Tijdens de rit erheen eens voor mezelf opgesomd wat ik door de haast allemaal wel niet vergeten was; een boel!

Maaaaar, mezelf vergeten gaat lastig en dat is toch het belangrijkste op zo’n dag: Jezelf. Jezelf zijn, jezelf kunnen zijn en jezelf mogen zijn. En deze mogelijkheid heb ik absoluut gehad in de groep! Dank jullie wel!

Bij aankomst was er een enorme drukte bij de ingang van Burgers Zoo. Ik schrok er een beetje van. Door drukte ga je vaak meer slenteren, waardoor ik eerder last krijg van mijn JIA/RA in de knieën. Het zou toch niet zo zijn, dat ik de dag door de drukte niet vol kon gaan houden? Dat ik de ‘zeur’ van de groep zou worden door eventuele last en pijn? Sprake van last en pijn was er nauwelijks! De groep was zo enorm gezellig en begripvol dat je jezelf makkelijker moed in kon praten om door te zetten. Als dit niet lukte, dan gaf je dit aan en gingen we gewoon even zitten of hielpen anderen je er doorheen. Het klinkt heel cliché, maar zij begrijpen immers als geen ander hoe je je voelt!

We hebben de hele dierentuin met zijn allen als 1 groep doorgelopen. Er was geen verplichting om met de hele groep de dag door te brengen, maar door alle gezelligheid liep het vanzelf zo.

Als nieuweling werd je ook direct door de groep opgenomen. Dit is erg prettig! Hierdoor voel je je enorm op je gemak en kun je genieten van de dag!

Rond het middaguur hebben we met zijn alleen heerlijk gegeten in het restaurant. Hier konden we even bijkomen en met elkaar kletsen. Al gebeurde kletsen vrijwel de hele dag door! Onderwerpen variërend van de bloemetjes en de bijtjes tot aan de reuma.

Na de lunch vloog de rest van de dag ook al gauw voorbij. Nadat o.a. de safari en de oceaan uitgebreid bekeken waren, hebben we met zijn allen nog lekker wat gedronken in de Pinguin Corner en werden we ook nog eens getrakteerd op een lekker stuk gebak.

Ik kijk er absoluut met een super enthousiaste, dolblije blik op terug en raad het ieder ander aan met een event mee te gaan.

Linda en Joyce,
Antoinette en Peter,
Denise, Wendy, Ricardo, Tamara en Charmaine,
Hartstikke bedankt voor deze dag!

Groetjes,
Evelien

POSTED BY Carlo | mrt, 13, 2011 |