De Deskundige van de maand september is Tanja Verploegen, voedings- en bewegingscoach. Hieronder stelt ze zich aan je voor. Heb je een vraag aan Tanja? Stel die dan in het forum en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Dag allemaal,

Mijn naam is Tanja Verploegen, laatstejaars studente Voeding en Dietetiek en eigenaresse van een praktijk waarbij ik mij richt op voeding en beweging in relatie tot gezondheid. Ik ben alweer anderhalf jaar werkzaam als voedings- en bewegingscoach en ik hoop nog vele mensen te mogen begeleiden.

Als voedings- en bewegingscoach begeleid ik allerlei mensen die gezonder willen gaan leven. Zeker met de huidige ontwikkelingen binnen de maatschappij vind ik het belangrijk dat mensen gezonder worden. Hierbij werk ik samen met de cliënt, ik bepaal samen met hem/haar het behandelplan zodat dit zo optimaal mogelijk aansluit bij zijn/haar leefstijl.

Ik woon samen met mijn vriend, samen hebben we een hond en twee katten. Samen met mijn vriend doe ik aan rolstoeldansen.

Ik vind het uitdagend en leuk dat ik mee mag werken aan dit forum. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn adviezen en dat deze aansluiten bij jullie wensen en mogelijkheden.

Groetjes,
Tanja

{rscomments on}

POSTED BY Carlo | sep, 01, 2012 |