mijnzorgnet

ls je reuma of een andere immunologische aandoening hebt, kan een zwangerschapswens bij mannen en vrouwen veel vragen oproepen over bijvoorbeeld medicijngebruik of activiteit van de reuma tijdens de zwangerschap. Daarom heeft de afdeling Reumatologie & Klinische Immunologie van het UMC Utrecht op MijnZorgnet.nl een online community gestart, genaamd ‘Reuma en Kinderen (Krijgen)’. Als patiënt kun je hier lid van worden en vragen stellen aan medepatiënten en hulpverleners, zoals artsen en verpleegkundigen. Ook kun je ervaringen uitwisselen met medepatiënten.

De online community is bedoeld voor alle vrouwen en mannen met reuma of een andere immunologische aandoening die meer willen weten over bijvoorbeeld: zwanger worden, zwanger zijn, eerste periode na de bevalling, kinderen groot brengen, erfelijkheid, mogelijke effecten van de behandeling.

Om lid te worden van de online community kun je eerst een profiel aanmaken op MijnZorgnet.nl. Dit is een beveiligde website, om in te loggen gebruik je je DigiD. Als je een profiel op MijnZorgnet.nl hebt aangemaakt, kun je de community ‘Reuma en Kinderen (krijgen)’ opzoeken en lid worden.

Voor meer informatie, lid worden en de folder over de online community klik op de onderstaande link.
http://www.umcutrecht.nl/subsite/Reumatologie/Voor-patienten/Online-community-Reuma-en-kinderen-krijgen/

{rscomments on}

POSTED BY Carlo | nov, 30, 2012 | Niet gecategoriseerd