Afgelopen vrijdag ging de aanmelding van start van het jaarlijkse zeilweekend op het eiland Robinson Crusoë in de Loosdrechtse plassen. Dit jaar was de belangstelling onverwacht groot en binnen enkele uren waren alle beschikbare plekken al vergeven! Je kunt je nog wel aanmelden, maar je krijgt dan een plek op de reservelijst.

De vele aanmeldingen waren uniek in de geschiedenis van Youth-R-Well.com. Terwijl de aanmelding normaal gesproken een paar weken open blijft, waren alle plekken vrijdag binnen een paar uur al vervuld. We vinden het super dat iedereen zo enthousiast is over het weekend! Wel is het heel jammer dat nu niet iedereen die graag mee wil ook echt mee kan met Pinksteren.

Nu we weten dat er zoveel belangstelling is gaan we kijken of het mogelijk is om meerdere weekenden in het jaar te organiseren zodat iedereen de kans heeft om mee te gaan. Dit kost echter wel veel tijd (en natuurlijk geld!) dus we kunnen nog niks beloven. Maar we gaan ons best doen! 

POSTED BY Carlo | mrt, 10, 2013 | Niet gecategoriseerd