Op 25 mei organiseren de Reumapatiëntenverenigingen Noord Oost Veluwe, Deventer e.o. in samenwerking met ECR Groot Stokkert de Dag van Bewegen. De organisatie is nog op zoek naar jongeren met reuma die hun (bijzondere) hobby willen laten zien op het Creatiefplein of een workshop willen verzorgen voor andere reumapatienten. Heb jij een coole hobby die je graag wilt delen met anderen? En denk jij dat je anderen net zo enthousiast voor je hobby kunnen maken als je zelf bent? Lees dan verder!

De Dag van Bewegen staat in het teken van bewegen voor mensen met een handicap. Er zijn veel beweegactiviteiten te doen, maar ook spelletjes en amusement.  Je kan op deze dag zwemmen, fitnessen, dansen, bewegen op muziek en nog veel meer. Dit alles vindt plaats onder begeleiding van professionele therapeuten. 

Creatief bezig zijn is ook een vorm van bewegen en is dit jaar wederom een onderdeel van de Dag van Bewegen. Op het Creatiefplein kunnen mensen kennismaken met en meedoen aan verschillende handvaardigheden, waarvan jij er dus een kunt verzorgen.

Ook is er een grote informatiemarkt met middelen om te bewegen, hulpmiddelen om bewegen mogelijk te maken en andere producten die het leven van mensen met en zonder een beperking aangenamer maken.

De Dag van Bewegen vindt plaats in ECR Groot Stokkert in Wapenveld van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zet deze datum in je agenda (ook als je geen workshop wilt geven). Een bezoek is gratis!

Ben je geinteresseerd in het geven van een workshop? Mail dan naar info@youth-r-well.com voor meer informatie. 

POSTED BY Carlo | mrt, 11, 2013 | Niet gecategoriseerd