RA join the fight

Biofarmaceut Abbvie (voorheen een onderdeel van het grote bedrijf Abbot) komt binnenkort met een wereldwijde campagne om meer aandacht te geven aan Reumatoide Artritis. Hiermee willen ze niet alleen informatie en voorlichting geven, maar ook mensen met RA stimuleren om zelf een actieve rol te gaan spelen in het behandelen van RA. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goed bewegen en weten wat goed voor je is en wat niet. 

De start van deze campagne bestaat uit een groot internationaal patientenonderzoek, waarbij informatie wordt verzameld om meer aandacht te geven aan RA aan patienten, de omgeving van patienten, zorgverleners en ook de media. Doe dus mee!

 Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen de enquete ingevuld, waarvan er 400 in Nederland wonen. Help je mee om dit aantal flink op te schroeven? Hiermee help je het onderzoek en de campagne! In de enquete beantwoord je vragen over jouw RA, maar ook over de invloed hiervan op je leven en hoe jouw relatie is met je familie, werkgever er zorgverleners. 

 

Klik hier om naar de enquete te gaan

POSTED BY Carlo | mrt, 15, 2013 | Niet gecategoriseerd