rsz 1illustratie-nederland-survey-wit

Waar lopen jongeren die reuma hebben in Europa tegenaan? Dit is de vraag die we in de komende maanden willen beantwoorden. Om dit te kunnen beantwoorden hebben we jouw hulp hard nodig! Door het invullen van deze enquete help jij de behoeften van jongeren met reuma in kaart te brengen. Daarnaast maak je ook kans op een mooie cadeaubon van 50 euro, die verdeeld wordt onder de deelnemers in Nederland.

YoungPARE, een Europese jongeren werkgroep waar Youth-R-Well.com deel van uitmaakt, heeft als doel te onderzoeken wat de behoeften, belemmeringen en wensen zijn van jongvolwassenen met reuma. Dit wordt onderzocht door middel van een vragenlijst die beschikbaar is in 17 verschillende talen. Ook in het Nederlands! Deze vragenlijst is ontwikkeld door en voor jongeren tussen de 18-35 jaar vanuit heel Europa.

Het is dus erg belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren met reuma de enquete invullen. Daar hebben we jullie hulp bij nodig! Het invullen van de vragenlijst kost je slechts tien minuutjes en de resultaten worden uiteraard anoniem verwerkt. Door dit te doen help je YoungPARE om beter te begrijpen wat jongeren ervaren en hoe informatie en ondersteuning verbeterd kan worden. Meer informatie over de enquete en YoungPARE zelf vind je op YoungPARE.org.

Klik hier voor de Nederlandse versie van het onderzoek.

POSTED BY Carlo | jul, 03, 2013 | Niet gecategoriseerd