Peter pan vakantieclub

Op vakantie gaan is niet helemaal vanzelfsprekend als je reuma hebt. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met je medicijnen en soms is het geld er gewoon niet om lekker naar de zon te gaan. Om in te spelen om deze soms lastige situatie nam vliegtuigmaatschappij Transavia.com contact met ons op. Elk jaar organiseren ze onder Stichting Peter Pan Vakantieclub een reis voor jongeren die door een ziekte of handicap een zware tijd hebben (gehad). Dit jaar is de reis speciaal voor jongeren met reuma en er zijn nog plekken over! Lees snel verder voor meer informatie.

De Peter Pan Vakantieclub is een stichting opgericht door medewerkers van transavia.com met het idee om onze kennis van vliegen en vakantie te gebruiken om een volledig verzorgde vakantie te organiseren voor zieke of gehandicapte jongeren. ‘Peter Pan’ wil graag jongeren, die het niet gemakkelijk hebben of hebben gehad, een vakantie aanbieden. Weg uit de wereld van witte jassen. Vakantie vieren met leeftijd- en lotgenoten en even vergeten dat je patiënt bent. De afgelopen jaren is ‘Peter Pan’ op vakantie geweest met jongeren met kanker, brandwonden, spierziekten, reuma en aangeboren hartafwijking naar onder andere Palma de Mallorca, Malaga, Tenerife, Las Palmas, Lloret de Mar, Kreta en Disneyland Parijs.

Dit jaar staat er van zaterdag 28 september tot vrijdag 4 oktober een reis naar Palma Mallorca in de planning, speciaal voor jongeren met reuma van 16 tot 19 jaar. Deze reis wordt helemaal verzorgd en betaald door de stichting, dus je hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Je wordt begeleid door een enthousiast team van Transavia.com, dus je hoeft je nergens druk om te maken!

Belangrijk is wel dat je, naast dat je in de leeftijdsgroep valt, nog redelijk ter been bent. Ook moet je zelfstandig, dus zonder een begeleider zoals een arts op vakantie mogen en natuurlijk toestemming hebben van je ouders als je minderjarig bent.

Ben je al enthousiast? Stuur ons dan een mailtje (info@youth-r-well.com), zodat we jou in contact kunnen brengen met Stichting Peter Pan Vakantieclub. Wie weet lig jij eind september heerlijk op het strand! Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van de stichting of zoek je Stichting Peter Pan Vakantieclub op op Facebook en Twitter.

 

POSTED BY Carlo | jul, 27, 2013 | Niet gecategoriseerd