Screen Shot 2013-09-01 at 23.18.47

Dit jaar organiseerde Youth-R-Well.com een groot feest op Wereldreumadag. Niet alleen om stil te staan bij reuma, maar ook om de doorstart van onze stichting te vieren en de nieuwste columnbundel van Marijn Sikken te presenteren.

Op Youth-R-Wellcome @ Wereldreumadag waren naast een heleboel jongeren met reuma ook oud-vrijwilligers aanwezig om een feestje te bouwen. Els schreef hierover een verslag: “De locatie, de muziek, de drankjes en de hapjes en de opkomst van vele reumajongeren maakten dit feest tot een geslaagde avond! Ga zo door Youth-R-Well.com!”

Ben je ook benieuwd naar de columnbundel van Marijn Sikken? #lolreuma gaat over het leven met reuma, dat af en toe best zwaar kan zijn maar ook genoeg leuke momenten kent. Je kunt deze bestellen bij Youth-R-Well.com, klik hier!

Dit event is mede mogelijk gemaakt door Teva Nederland. 

TevaNederlandlogonew

POSTED BY Carlo | sep, 01, 2013 | Niet gecategoriseerd