oudnieuw 9 jarigbestaan


Negen jaar geleden opende Youth-R-Well.com met een groots aangepakte manifestatie met allerlei workshops, een modeshow, en – wat sommigen die er bij waren misschien zich wel herinneren – Bridget Maasland die de opening van het onlineforum presenteerde.

Op dat moment waren we al een jaar bezig met het opzetten van ‘iets voor jongeren’, want de Reumapatiëntenbond vond het belangrijk dat ook naar jongeren werd geluisterd en zij ook een plek kregen binnen de organisatie. Het doel van Youth-R-Well.com was dan ook het verbinden en in contact brengen van jongeren, zodat ze zich minder ‘alleen’ zouden voelen. Dat dit online, op events en op zeilweekenden zou gebeuren, daar heeft de Reumapatiëntenbond – en nu het Reumafonds – nooit geheel kunnen begrijpen. Wij en andere jongeren gelukkig wel 🙂.

Nu zijn we negen jaar later, en staan we op het punt Youth-R-Well.com te presenteren als zelfstandige organisatie, met een spetterend feest op 12 oktober. Met grotendeels nog dezelfde speerpunten: jongeren van 16-30 jaar met een reumatische aandoening de ruimte en de kans geven om hun stem te laten horen én hen kennis te laten maken met leeftijdsgenoten. Omdat er zoveel meer mogelijkheden zijn dan beperkingen. Over een paar weken organiseren we weer een groot feest, ben jij er bij?

POSTED BY Carlo | sep, 25, 2013 | Niet gecategoriseerd