collage WRD2013

Zaterdag 12 oktober 2013 was het Wereldreumadag, die in het teken stond van jongeren met reuma. Tijd voor een feest dus! Youth-R-Well.com wil positiviteit en mogelijkheden uitstralen, dus gaven we een feestje in Utrecht. Tijdens het feest kon iedereen genieten van muziek, dans een heerlijke chocoladefontein en genoeg hapjes en drankjes. Onze striptekenaar Rens schoof aan om van iedereen een superheld te maken en we presenteerden ook met trots de nieuwe columnbundel van Marijn: #lolreuma. Wij vroegen oud-vrijwilliger Els om een verslag te maken van de avond.

Als oud-bestuurslid van Youth-R-Well.com was ik uitgenodigd om naar het feest op wereldreumadag te komen. Superleuk natuurlijk want Youth-R-Well.com draag ik nog steeds een warm hart toe!

Bij aankomst bleek de locatie leuk gekozen en was er aandacht besteed aan de leuke aankleding. Na een welkomstdrankje en het gedag zeggen van oude bekenden was daar de welkomstspeech door Ricardo en Linda. Er werd stil gestaan bij de oprichting van Youth-R-Well.com jaren geleden en hoe het de afgelopen jaren is gelopen. Het is een bijzonder feit dat Youth-R-Well.com er nog steeds is. Ondanks alle veranderingen in de reuma organisaties, gaat zij nu verder als een zelfstandige stichting. Dit dankzij alle vrijwilligers die zich altijd hebben ingezet, en de mensen die zich nu inzetten houden Youth-R-Well.com alive and kicking! Super, want Youth-R-Well.com is nog altijd erg belangrijk om onder andere voor de belangen van reumajongeren op te komen en lotgenotencontact te stimuleren.

Hierna werd de feestavond verder geopend met een dansstuk waarin Annemarie liet zien dat je ook met reuma dit soort dingen kan doen! Ook lieten andere aanwezigen hun kunsten zien waardoor je jezelf kon laten tekenen als superheld! En een dansje wagen op de beats van de DJ! Daarnaast werd de nieuwe columnbundel #lolreuma van Marijn Sikken gepresenteerd, oud-columnniste op Youth-R-Well.com, en het eerste exemplaar uitgereikt.

De locatie, de muziek, de drankjes en de hapjes en de opkomst van vele reumajongeren maakten dit feest tot een geslaagde avond! Ga zo door Youth-R-Well.com!!

Klik hier voor alle foto’s van Youth-R-Welcome @ Wereldreumadag
Dit event is mede mogelijk gemaakt door Teva Nederland
TevaNederlandlogonew

POSTED BY Carlo | okt, 17, 2013 |