stichting bechterew in beweging

Wanneer je last hebt van de Ziekte van Bechterew is sporten niet altijd gemakkelijk. Maar het is, net als bij alle andere vormen van reuma, toch belangrijk dat je genoeg beweegt. ‘Rust roest’, zoals men altijd zegt. Om zowel jonge als oudere mensen kennis te laten maken met activiteiten die geschikt zijn voor mensen met Bechtrew organiseert de Stichting Bechterew In Beweging op 9 november een groot informatie- en beweegcongres in Rotterdam.

Tijdens het congres woon je presentaties bij over nieuwe medicijnen, omgaan met artsen en zelfmanagement. Daarnaast maak je kennis met allerlei sporten waar je als Bechtrew-patient aan mee kunt doen. Dit hoeven namelijk helemaal geen suffe activiteiten te zijn. Je kunt gewoon volleyballen, spinnen, wandelen, skaten en dansen. 

Als je net te horen hebt gekregen dat je Bechterew hebt of hier al langer last van hebt, kan deze dag een uitkomst zijn. Je krijgt hier antwoord op al je vragen en ontmoet andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten. 

Meer informatie vind je op de website van Stichting Bechterew.Hier kan je je ook inschrijven voor de workshops en presentaties. Youth-R-Well.com staat ook op de informatiemarkt, dus loop vooral even langs om gedag te zeggen! 

POSTED BY Carlo | okt, 20, 2013 | Niet gecategoriseerd