rsz get the energy

Loop jij naast pijn ook tegen de moeheid en het gebrek aan energie aan die vaak met reuma gepaard gaan? Energietherapie kan naast de reguliere geneeskunde een goede aanvulling zijn op de behandeling door je energieker te voelen en uiteindelijk te zorgen dat er geen ontstekingen meer ontstaan.

Patrick Vierhout (energietherapeut) organiseert samen met Annemarie Dorjée (vrijwilliger Youth-R-Well.com) een energiemiddag/avond speciaal voor jongeren met reuma. (Lees hier het interview dat Youth-R-Well.com had met Patrick – deskundige van de maand juni 2013 – en de ervaringen van Annemarie).

Een energietherapeut kan op verschillende manieren werken. Door lichaam en geest in balans te brengen kun je mensen van allerlei klachten afhelpen. Hiervoor zijn verschillende technieken mogelijk waaronder de chakra’s (energiecentra van het lichaam) uitbalanceren, wat we ook tijdens deze dag voor iedereen zullen doen. Hierdoor gaat de energie weer goed stromen en kunnen er fysiek en mentaal al veel veranderingen plaatsvinden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar hoe energietherapie jou zou kunnen helpen? Kom dan op donderdag 30 januari 2014 van 15:00 – 20:00 uur (inloop later mogelijk in overleg) naar het energie event en ervaar zelf wat energietherapie is, of het iets met je doet en of het iets voor jou is. Tijdens dit event is er ook voldoende tijd om al je technische, kritische en sceptische vragen stellen. Voor een broodje wordt gezorgd en een introducé is ook welkom (bij veel belangstelling introducés in overleg). Kosten zijn €12,50 per persoon. (Bij minder dan 15 aanmeldingen wordt het individueel). Aanmelden voor 23 januari 2014 via Reumagisch@gmail.com.

Get the Energy!

 

POSTED BY Carlo | dec, 08, 2013 | Niet gecategoriseerd