lasergamen 3

 

8 maart 2014 was het voorjaars event weer. En dit jaar gingen de jongeren met reuma lasergamen! Supergaaf natuurlijk, maar daarvoor moest er wel eerst gereisd worden naar Zoetermeer. Daar werd je opgevangen door de mensen die het hadden georganiseerd en werd je meegenomen naar boven. Ik moet je wel melden, dat Denise en ik het als enige voor elkaar hadden gekregen om precies op tijd te zijn!

lasergamen 6
Eenmaal boven aangekomen zat iedereen al aan een lange tafel en kon je nog lekker bijkletsen met vrienden onder het genot van een drankje. Toen de jarige aankwam hebben we die toegezongen en lekker taart gegeten. Wij hadden inmiddels al gehoord wie tot welke groep behoorde en nadat we een tijdje hadden bijgepraat was het tijd voor groep 1 om ‘mission possible’ te doen en voor groep 2 om het eerste potje lasergamen te starten. Groep 1 en groep 2 werden zelf ook weer onderverdeeld in 2 teams. ‘Mission possible’ hield in dat er in een donkere kamer allerlei laserstralen stonden en dan moest je met je gehele team aan de overkant komen zonder dat iemand een straal raakte. Er waren drie moeilijkheidslevels waarbij er steeds meer stralen bij komen. Wie aan het eind het snelst alle levels had gehaald had gewonnen. Bij het lasergamen moest je er gewoon voor zorgen dat je zoveel mensen van het andere team raakte en zelf zo min mogelijk werd geraakt. In mijn groep heeft het team waar ik in zat gewonnen.

 

lasergamen 5 lasergamen 4 lasergamen 1

 

Hierna hadden we allemaal even pauze waarna de rollen werden omgedraaid en groep 2 ‘mission possible’ ging doen en groep 1 ging lasergamen. Nadat beide groepen weer klaar waren was het tijd om de wedstrijd te spelen tussen groep 1 en groep 2. Helaas heeft groep 1 gewonnen, maar dat maakte de pret van de dag niet minder. Hierna konden we lekker nog even wat drinken onder het genot van snacks, en werd er nog een groepsfoto gemaakt. Toen er al een paar mensen naar huis waren gegaan, kwam het idee om nog te gaan karten. Dat kon namelijk ook in het attractiecentrum. Dit wilden een paar mensen heel graag en nadat zij klaar waren met de race besloot iedereen om naar huis te gaan. Dit was zeker een heel erg geslaagde dag met allemaal vrienden en vriendinnen!

Groetjes, Leonie Gorka

 

 

POSTED BY Carlo | mrt, 21, 2014 |