Screen Shot 2014-04-01 at 11.31.32

Reuma is een ingewikkelde ziekte, maar gelukkig wordt er veel onderzoek naar gedaan en komen artsen en patiënten steeds meer te weten. Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en verhalen lezen over en van anderen met reuma? Dan is het tijdschrift REUMAmagazine.nl misschien iets voor jou.

 REUMAmagazine.nl, voorheen In Beweging, is een tijdschrift over reuma. Je vindt hier verhalen over jongeren en ouderen met verschillende reumatische aandoeningen, informatie over onderzoek, recepten, tips, informatie over medicijnen en nog veel meer. Het blad was eerder onderdeel van de Reumapatiëntenbond, maar heeft inmiddels een hele nieuwe start gemaakt. Een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk en een nieuwe website

Youth-R-Well.com heeft veel contact met het tijdschift en in de toekomst gaan we ook samenwerken. Regelmatig worden er jongeren gezocht om hun verhaal te vertellen in REUMAmagazine.nl, dus houd het in de gaten!

Speciaal voor nieuwe abbonnees is er een fijne aanbieding als je je nu inschrijft. De rest van het jaar ontvang je REUMAmagazine.nl in de bus voor maar 7,50 euro. Meld jij je ook aan?

 

POSTED BY Carlo | apr, 01, 2014 | Niet gecategoriseerd