Heb je ook zo’n hekel aan het feit dat je weer eens een pak drinken niet open kunt maken? En heb je al een nieuw design bedacht voor het pak zodat je het kunt openmaken zonder hulp? Of heb je andere ideeën over verbeteringen over het leven met reuma in de toekomst? Misschien is de wedstrijd ‘Vision 2043’ dan iets voor jou. Hier kun je jouw beste idee inleveren voor iets wat je zou willen veranderen in de toekomst. Je kunt er ook nog een Apple Ipad mini mee winnen! 

 ‘Vision 2043’ is een campagne van World Arthritis Day. De campagne is opgezet om de toekomst te verbeteren voor mensen met reumatische aandoeningen. Om je inspiratie te geven zijn er vijf verschillende thema’s ontwikkeld:

  • Gebouwen
  • Reizen en vervoer
  • Leven
  • Werk
  • Gezondheid
  • Andere ideeën

Je idee voor ‘Vision 2043’ kun je inleveren in de vorm van een brief, afbeelding, video en/of geluidsfragment. De ideeën moeten binnen zijn voor 18 juli 2014. De winnaars zullen worden bekend gemaakt op WereldReumaDag. Je wint niet alleen een Apple Ipad mini, maar krijgt ook een uitnodiging om aanwezig te zijn bij EULAR Autumn Conference in Zagreb, Kroatië.

Ga voor informatie en voor het opsturen van je idee naar:

http://www.worldarthritisday.org/vision2043

POSTED BY Carlo | jun, 17, 2014 | Niet gecategoriseerd