Dit jaar gaan wij weer met een groep jongeren naar Texel! En de voorbereidingen voor 2015 zijn in volle gang. Het team 2014 is compleet, maar voor 2015 zoeken wij nog vrijwilligers. Wil jij jongeren met reuma tussen de 13-15 jaar een fantastische week op Texel bezorgen en val je zelf ook binnen de doelgroep van Youth-R-Well.com (Jong en reuma)? Check dan hier de vacatures!

Sinds 2012 organiseert Stichting Youth-R-Well.com in samenwerking met diverse partners een jongerenvakantieweek. Deze week vindt plaats op Texel tussen 18 juli en 16 augustus 2015. De week is bedoeld voor jongeren met reuma tussen de 13-15 jaar die om verschillende redenen veel kunnen hebben aan een vakantie met lotgenoten. In 2015 zal er weer een jongerenvakantieweek georganiseerd worden door Youth-R-Well.com, deze keer volledig gefinancierd door Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind (NSGK). Voor deze week zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons komen versterken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Actieve inzet tijdens de week, maar ook in de voorbereiding van de week! Deze voorbereidingen starten september 2014. Deze voorbereidingen bestaan uit: Deelname aan de (skype) vergaderingen (deze worden in overleg met alle vrijwilligers gepland), het lezen van de agenda en de notulen en een actieve rol spelen in de werving van deelnemers.
  • Tijdens de vakantieweek fungeren alle vrijwilligers als mentor en zorgen ervoor dat de deelnemers een fijne vakantie hebben.
  • Meedenken over activiteiten voor de week.
  • Meedenken over initiatieven rondom het bekend maken en slagen van de jongerenvakantieweek.
  • Je behoort zelf tot de doelgroep van Youth-R-Well.com (20-30 jaar met reuma).
  • Je hebt affiniteit met jongeren van 13 tot 15 jaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een ervaring om nooit te vergeten!
  • De mogelijkheid om jouw ervaringen met reuma te kunnen delen met jongeren, te fungeren als mentor en op deze manier iets voor deze jongeren te kunnen betekenen.
  • Mooie leerzame ervaring voor op je CV.
  • Als vrijwilliger krijg je niet betaald, maar het mag natuurlijk ook geen geld kosten. Daarom worden deze kosten vergoed, bijvoorbeeld reiskostenvergoeding.

Tijdens de jongerenvakantieweek en de voorbereidingen hiervan zijn wij een team en zorgen samen voor een relaxte en ontspannen vakantiesfeer.

Wil je weten wat dit project inhoud en ben je benieuwd hoe deelnemers en vrijwilligers het afgelopen jaren hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de foto’s en verslagen van afgelopen jaren op onze website.

Heb je interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Stuur dan je CV en motivatie voor 14 september 2014 naar vakantieweek@youth-r-well.com. Laat even weten of je in het bezit bent van een rijbewijs en of je in de jongerenvakantieweek een auto tot je beschikking hebt. Je kunt je sollicitatie richten aan Melanie de Zeeuw. Wij zullen je dan zo snel mogelijk laten weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek.

POSTED BY Carlo | jun, 22, 2014 | Niet gecategoriseerd