Groepsfoto

Ja, ja het was er dan toch eindelijk van gekomen. Na al die keren dat ik meegevraagd was maar niet kon, ben ik dan toch eindelijk meegegaan: Zeilweekend 2014. Ik wilde dat ik dat eerder had besloten, wat een geweldig weekend! Iedereen snapt je, je mag doen en laten wat je wilt (ongeveer dan ;)), je kan jezelf zijn en hoeft even geen zorgen maken, heerlijk!

We kwamen aan op dat legendarische eiland: Robinson Crusoë. Wow, wat een unieke plek. Het is gewoon een eiland waar je in 300 stappen van het ene eind naar het andere eind loopt. En het voelt niet alsof je weg kan, nee want je kan weg! Samen zeilen, wakeboarden, zelf in een bootje varen, kanoën, suppen, waterskiën, op een waterscooter (geen aanrader heb ik gehoord, ik heb het niet ervaren, maar het schijnt bijzonder sloom te gaan ;)), speedboot besturen en nog veel meer!

IMG 0133Roetsjen over het water en even nergens anders aan denken dan die prachtige zonsondergang. Het leuke is ook, dat je niet alleen leuke dingen kunt doen, maar dat je ook nog met een geweldige groep mensen bent die supergezellig zijn. Maar met wie je ook even samen kunt chagrijnen over hoe lelijk reuma eigenlijk is, want soms heb je dat nodig. Juist met die mensen die het snappen: na tien minuutjes ben je daar weer klaar mee en geniet je van een kampvuur met een gitaartje en chips, lekker lol maken en genieten. Dat gitaartje mag trouwens ook mee op de zeilboot! Ik wist niet wat ik hoorde toen alles gewoon mocht. Wil je nog even zeilen? (tien uur ’s avonds), prima, leuk toch? En dat gevoel als je ’s avonds bij die mooie zon, het kabbelende water, de wind langs je gezicht, het roer in je hand, in die plassen vaart, dat is echt fenomenaal. Ik wist niet dat ik dat ooit zo tof kon vinden. Waterskiën, ook zoiets, echt iets waarvan je moet kunnen zeggen: “dat heb ik ooit geprobeerd”. Want het is namelijk een kunst om überhaupt op die latten te staan! Kun je je voorstellen hoe moeilijk het is om te blijven staan! Behoorlijk dus :P. maar daarom hebben ze daar dus ook een ‘zitsurfwaterplank’ waar je dan mee kan skiën maar dan op een plank, übergeniaal. Dus ik kan nog duizend dingen bedenken maar ik zou zeggen, kom zelf! Niet te vergeten: de crew van daar is echt megageweldig! Hele toffe mensen! Oké ik klink echt te enthousiast en gebruik te veel bijvoeglijke naamwoorden, maar dat kenmerkt hoe leuk ik het echt vond. Aanrader dus!

 

IMG 7686
 

– Shanna

Benieuwd naar alle foto’s? Je vindt ze in ons album.

Bekijk hier de video!

 

Waterskiën met reuma? Ook dat kan op het zeilweekend!

POSTED BY Carlo | jun, 30, 2014 |