09de36hNPjoYb5Wb3

De Live Your Dream Foundation zoekt enthousiaste jongeren die mee willen met de foundation! De stichting zet zich in voor chronisch zieke jongeren om aan de buiten wereld te laten zien wat je juist wél kan en je niet te laten weerhouden door wat je niet kan. De Live Your Dream Foundation maakt zeilreizen op de Live Your Dream zeiljacht. Ze maken 3 zeilreizen per jaar met het jacht en komend jaar zal daar ook schaatsen op het Zweedse zwarte meer bijkomen. Dus ben je tussen de 16 en 30 jaar? Heb je een chronische aandoening? En heb je zin in een sportieve uitdaging? Lees dan snel verder!

De Live Your Dream Foundation zet zich in voor chronisch zieken. Ze proberen door sportevenementen te organiseren chronisch zieke jongeren elkaar te laten motiveren. “Chronisch zieke jongeren kunnen door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen veel van elkaar leren.”

Zeiljacht
Lijkt het je leuk om een bijzondere ervaring op een zeiljacht mee te maken? Dat kan bij de Live Your Dream Foundation. Ze hebben een eigen zeiljacht de “Live Your Dream”. Tijdens een trainingsweek/periode kun je je grenzen verleggen op dit zeiljacht met bijvoorbeeld een spannende wedstrijd. Zeilervaring is hiervoor niet nodig, een beetje lef wel. Maak nieuwe vrienden tijdens het zeilen! Varen met leeftijdsgenoten die ook iets hebben, jongeren die een zeer bijzondere prestatie hebben verricht ondanks de nodige tegenslag. Schipper Olaf Oosterman heeft zelf het syndroom van Marfan. Als één van de meest geopereerde en langste Nederlanders (met 303 cm meetbare littekens, staand meet hij 207 cm) hoef je Olaf niets meer te vertellen over doorzettingsvermogen, uitdagingen, teleurstellingen en dromen. Olaf was door zijn doorzettingsvermogen in staat het schip ‘Live Your Dream’ zelf te bouwen. Hij leert je aan boord samen te werken en efficiënt om te gaan met je soms beperkte energie.

Schaatsen
Naast het zeilen gaat de Live Your Dream Foundation in februari Schaatsen in Zweden! Ze hebben 8 plaatsen voor jongeren met een chronische aandoening die momenteel lichamelijk stabiel zijn. Vanaf begin November is er eens in de twee weken een training op de Jaap Eden Baan in Amsterdam met een officiële schaatstrainer. In januari 2015 is er iedere week een keer training en hebben ze een clinic van een bekende Nederlandse wedstrijdschaatser. Van 17 t/m 21 februari vliegt de Live Your Dream Foundation naar Zuid Zweden. Daar gaan ze schaatstochten houden op de Zweedse meren: “Schaatsen op zwart water.” Een prachtige natuurbelevenis! Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan aan! Voor elke reis vragen ze wel een kleine dagbijdrage.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar mike@lydfoundation.com met wat korts over jezelf, je leeftijd, je chronische ziekte, contact gegevens etc. De Live Your Dream Foundation neemt je aanmelding dan in behandeling en zal reageren op de mail door middel van telefonisch contact of mail contact.
Kijk voor meer informatie op de site: http://lydfoundation.com/
Facebook: /liveyourdreamfoundation

 

POSTED BY Carlo | aug, 30, 2014 | Niet gecategoriseerd