Heb je altijd naar een pretpark willen gaan, zonder lang te hoeven wachten in de rij?

Dat kan! Wegens het tienjarig bestaan van Youth-R-Well.com hebben we besloten om het groots aan te pakken. En dat doen we door met zijn allen naar de Efteling te gaan! Het belooft een leuke en gezellige dag te worden, waar je samen op jullie eigen gemak door het park kunnen slenteren. Het wordt een dag zonder zorgen, waar iedereen in hetzelfde schuitje zit, en je je dus niet hoeft te verantwoorden. Deze leuke dag zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart en is bestemd voor jongeren met reuma van 15 t/m 29 jaar

Voor 22 euro krijg je naast een gezellige dag Efteling, een drankje bij binnenkomst en entree via de achteringang. Wil je niet alleen komen? Dat is geen probleem, want voor 32 euro mag je maximaal één introducé mee nemen.

Mocht je in een rolstoel zitten en iemand zoeken die je kan duwen, dan gaan wij proberen voor jou iemand te vinden. Via het aanmeldformulier kun je dit aangeven, maar kunnen wij niemand regelen dan dien je alsnog zelf een introducé mee te nemen!

De dag zal er als volgt uitzien:
10.45 uur: Verzamelen bij de ingang
11.00 uur: Gaan we gezamelijk het park en volgt een korte introductie met een drankje
11.30 uur: Samen het park in
13.30 uur: Verzamelmoment waar een samen, op eigen kosten, gaan lunchen
14.00 uur: Na de lunch gaan we weer samen het park in
18.00 uur: Het park sluit

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en hopelijk tot de 14e!
Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit event.

POSTED BY Carlo | dec, 29, 2014 | Niet gecategoriseerd