Op zaterdag 14 maart 2015 was weer een voorjaars event. Dit jaar gingen we met een groep naar de Efteling! Het was een erg gezellige dag. Hieronder lees je het verslag van Chantal.

efteling2

Op 14 maart zijn we met allemaal jongeren die reuma hebben naar de Efteling geweest. Sommigen kenden elkaar al, sommige nog niet. Bij aankomst stond de organisatie al klaar, we kregen een boekje en een medicijnendoosje. Het medicijnendoosje gebruik ik dagelijks en constant moet ik weer aan de het leuke dagje naar de Efteling denken. Eerst hebben we gezellig met de hele groep wat gedronken, de meeste namen chocolademelk, omdat het heel erg koud was. Echt gezellig! Daarna had iedereen een eigen groepje en gingen we het park door. Ik ben het meest in de achtbanen geweest, lekker gevlogen. Vreselijk hebben we moeten lachen om het personeel van de Efteling, ze dachten namelijk dat als je in een rolstoel zit, je vreselijk gehandicapt bent. De sprookjesboom zei dat ik er niet uit zag. Ik zeg volgend jaar weer!

efteling3

 

POSTED BY Carlo | mrt, 29, 2015 |