vu

Heb jij Artritis Psoriatica? Doe dan mee aan een onderzoek naar de gevolgen van Artritis Psoriatica op het dagelijks leven.

Het VU medisch centrum doet onderzoek naar de ervaring van mensen met Artritis Psoriatica (AP). Dit is een chronische auto-immuunziekte met grote gevolgen voor het dagelijks leven. Daardoor is het moeilijk om een goede beoordeling van de ziektelast te maken. We willen door dit onderzoek meer inzicht krijgen in de aspecten die voor jou belangrijk zijn bij het beoordelen van een nieuwe of bestaande behandeling. Voor dit onderzoek is de VU op zoek naar mensen die voor hun artritis psoriatica onder behandeling zijn van een reumatoloog of een dermatoloog en graag over hun ervaringen met de ziekte willen vertellen. Dat kan op donderdag 29 oktober op een plaats in Amsterdam-Zuid. Dit gesprek vindt plaats in een groep van 5 tot 8 andere mensen met AP, ook wel een focusgroep genoemd. Je kunt je voor de ochtend opgeven of voor de middag. Alle reiskosten worden vergoed.

Wil je meer weten over dit onderzoek? Neem dan contact op met de hoofdonderzoeker, dr. Maarten de Wit (mp.dewit@vumc.nl). Je ontvangt dan aanvullende informatie over het onderzoek en een toestemmingsverklaring.

POSTED BY Carlo | okt, 13, 2015 | Niet gecategoriseerd