fotoreeks

Ben jij creatief en zou je iets willen delen over reuma? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Reuma heeft veel invloed op het dagelijks leven, maar dit is niet altijd zichtbaar. Jongeren lopen vaak tegen de problemen van de onzichtbare kant van reuma aan. Wil jij laten zien hoe jouw leven eruit ziet met reuma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afgelopen jaar hebben we de fotoreeks gedeeld van Karlijn. Voor veel jongeren was dat erg mooi en herkenbaar. Wij zijn op zoek naar nieuwe creatieve mensen die een fotoreeks zouden willen delen. Wij staan overigens ook open voor andere creatieve ideëen. Neem vooral contact met ons op als je denkt dat je iets leuks hebt dat leuk is om te delen met andere jongeren met reuma te delen.

Heb jij een mooie fotoreeks die je wil delen met ons? Of heb je een andere creatieve reeks die jouw leven met reuma weergeeft? Neem dan contact met ons op via website@youth-r-well.com.

POSTED BY Carlo | dec, 22, 2015 |