Het reumatologie centrum Reade in Amsterdam is bezig met het ontwikkelen van een app voor mensen met reuma. De app is bijna klaar en daarom is Reade op zoek naar jongeren die hun mening willen geven over deze app, dit duurt maximaal 45 minuten.

De app maakt het mogelijk dat je thuis op je smartphone korte vragenlijsten kunt invullen, die je automatisch en beveiligd kunt delen met je arts. Deze informatie is van groot belang voor je behandeling. Zo hoopt Reade de reumazorg te verbeteren en mogelijk de wetenschap een stapje verder te helpen.

  • Woensdag 24 augustus van 9.30 tot 12.00uur.
  • Reade is gelegen aan de Dr. Jan van Breemenstraat 2 in Amsterdam.

De ochtend is verdeeld in 3 tijdsblokken. Tijdens ieder blok kunnen maximaal 5 personen hun mening geven over de app. De tijdsblokken zijn van 9.30 tot 10.15 uur, 10.15 tot 11.00uur en van 11.00 tot 11.45uur.

Heb jij interesse? Stuur een mail met je naam en contactgegevens naar w.bos@reade.nl  

POSTED BY Carlo | aug, 17, 2016 |