facebook-official-2

Ik weet nog dat ik het heel erg eng vond om de Facebookpagina van Youth-R-Well.com te liken. Dat heb ik echt laat in de avond gedaan, omdat ik bang was dat iemand zou zien dat ik die pagina leuk vond en zo dus de link zou leggen dat ik reuma had. Redelijk absurde gedachtegang, maar als iets op Facebook staat is het waar. Net als relaties; als het Facebookofficial is het pas echt tegenwoordig.

Nachtmerrie wordt werkelijkheid; twintig minuten nadat ik de Facebookpagina had geliked, kreeg ik een berichtje van een vriendin. Met de vraag of de dokter nu wist waar mijn klachten vandaan kwamen en of het inderdaad reuma was, want ze had gezien dat ik die pagina had geliked. Tja, dan kan je er niet echt onderuit, als het op Facebook staat is het immers waar.

Een tijd lang heb ik de berichtjes van Youth-R-Well snel voorbij gescrolled, omdat het soort van confronterend was. Er werden events gepromoot en daar wilde ik wel heen gaan, maar ik ben nogal een bang kippetje en ging dus niet. Typisch, wel columns schrijven, maar nooit mee gaan met activiteiten.

Een tijdje geleden was de vrijwilligers-bedank-dag, en daar ben ik, lichtelijk nerveus, naar toe gegaan. Dat was hartstikke leuk en gezellig plus we kregen sushi op het eind. (Dus als je nog eens sushi wilt eten met leuke mensen; wordt vrijwilliger #promo). Dat was een erg positieve ervaring, dus ging ik gisteren mijn nog kleine overgebleven angst overwinnen, door naar een evenement te gaan. En dat was ook gewoon prima, chill en fijn. (En er waren bitterballen)

Ik dacht altijd dat het alleen maar over reuma zou gaan, maar het is behoorlijk casual. Bij vrienden ontwijk ik reuma altijd, maar nu vloeit het gewoon af en toe even door een gesprek. En dat is fijn. Heel veel dingen zijn ook erg herkenbaar voor anderen. En als iemand anders eens zegt dat iets kut is, weet je ook dat die persoon dat ook echt meent. Je samen even kut voelen is beter dan in je eentje. Maar het was vooral gewoon heel erg leuk en interessant. Eerst was er een lezing en daarna hebben we Bodyworlds bezocht. Bodyworlds is een beetje freaky, maar wel interessant en leerzaam.

Gisteren werd er gevraagd of ik mee ga naar het volgende zeilweekend. Stiekem wilde ik al mee met de vorige, maar vond het eng om me daar voor op te geven. Toen bedacht ik dat ik het heel erg ‘druk’ zou hebben met Pinksteren. Helemaal niet waar natuurlijk, maar wel heerlijk ontwijkend. Komende editie ga ik wel écht. Nu staat het op Facebook, dus het is waar.

POSTED BY Veerle | nov, 01, 2016 |