Schermafbeelding 2016-11-02 om 11.58.32

 

Hoi, wij zijn Marike, Regina en Sander. We zijn het websiteteam van Youth-R-Well.com Kom jij ons team versterken?

Wat doet het websiteteam precies?

Marike is het hoofd van het team, zij controleert de artikelen op de website, schrijft verslagen en nieuwsberichten en de nieuwsbrief die elke maand verschijnt. Ook houdt ze social media up to date.  Regina is haar rechterhand, zij plaatst artikelen op de website en op social media en zorgt ervoor dat iedereen in het gareel blijft. Sander is onze held van het forum en zit elke maand voor je klaar tijdens de chat.

Wij plaatsen interessant nieuws over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reuma, persoonlijke verhalen van mensen met reuma, deskundige blogs, (medische) documentaires of programma’s die je niet mag missen, evenementen georganiseerd door Youth-R-Well.com en columns.  We hebben ongeveer 3 x per jaar een vergadering en een besloten groep op facebook waarin we overleg plegen en elkaar op de hoogte houden.

Wat ga jij doen?

Jij zal voornamelijk rubrieken plaatsen op de website en social media en natuurlijk artikelen schrijven.

Wie ben je?

Je houdt van schrijven en hebt een hart voor mensen met reuma. Je bent tussen de 18 en de 30 jaar oud en hebt ongeveer 2/3 uur per week de tijd om artikelen te plaatsen en/of te schrijven.

Interesse om onderdeel van ons team te worden? Super! Mail dan snel jouw CV en motivatie naar website@youth-r-well.com 

POSTED BY Carlo | nov, 03, 2016 |