Een onvergetelijke, leerzame en bovenal een gezellig vakantieweek organiseren; dat is wat Youth-R-Well.com de laatste vijf jaar heeft gedaan en in 2017 weer gaat doen! Voor jongeren met reuma die deze vakantieweek met elkaar zo hard verdienen, organiseert Youth-R-Well.com een jongerenvakantieweek op Texel. Even een weekje op vakantie, een weekje met andere jongeren die ook reuma hebben, waar niks uitgelegd hoeft te worden, waar van elkaar geleerd wordt en bovenal veel plezier wordt beleefd!

De jongerenvakantieweek (JVW) wordt georganiseerd door Youth-R-Well.com. Dat is een organisatie die zich inzet voor jongeren met reuma dóór jongeren met reuma. De JVW is bedoeld voor jongeren van 13 t/m 15 jaar met reuma. De week zal plaatsvinden op Texel waar de jongeren en begeleiders met elkaar verblijven in een grote en gezellig groepsaccommodatie: de Triaan. Tijdens de JVW gaan er verschillende enthousiaste begeleiders (20 t/m 30 jaar) mee die zelf ook een vorm van reuma hebben. Onder deze begeleiders zit een verpleegkundige die ondersteunt bij de juiste zorg.

Tijdens de JVW worden verschillende uitdagende, leerzame en gezellige activiteiten georganiseerd. Denk aan: lasergamen, zwemmen, een reumaspel, bezoek aan Ecomare, naar het strand en karten. De activiteiten worden gedeeltelijk samen met de jongeren besproken en samengesteld. De vakantieweek wordt afgesloten met een (thema) feest. Zo sluiten we de JVW op een gezellige manier af!

De jongerenvakantieweek zal plaatsvinden in de zomervakantie van 2017, van vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus. Deze week wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK. NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de hulp van donateurs en vrijwilligers steunt de stichting jaarlijks honderden projecten die hen helpen om gewoon te spelen, leren, wonen en werken, liefst samen met leeftijdgenoten zonder beperking. Zie ook www.nsgk.nl.

Naast het vervoer van en naar Den Helder vragen wij een eigen bijdrage van slechts €70.

Kijk hieronder naar de verslagen, foto’s en filmpjes van de voorgaande jaren! Ben jij nieuwsgierig of meteen enthousiast geworden?! Meld je dan, voor 31 maart, aan via deze link!

Of download het formulier hier en stuur het op naar:

Stichting Youth-R-Well.com
Graaf Engelbrechtstraat 4
4902 ZH Oosterhout, NB

of
vakantieweek@youth-r-well.com

 

POSTED BY Carlo | dec, 05, 2016 |