walibi Youthrwell 2017 1

Youth-R-Well.com bestaat binnenkort 12,5 jaar en dat willen we graag met jullie vieren in Walibi!

Wegens het 12,5 jarig bestaan van Youth-R-Well.com hebben we besloten het voorjaarsevent groots aan te pakken. Dat doen we door een weekend naar Walibi te gaan! Het belooft een leuk en gezellig weekend te worden, waar je samen op jullie eigen gemak door Walibi kunnen slenteren. Het wordt een weekend zonder zorgen, waar iedereen in hetzelfde schuitje zit, en je je dus niet hoeft te verantwoorden. Het weekend zal plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 april. Het is mogelijk om een introducé mee te nemen, dus wil je je broer/zus/vriend/vriendin meenemen naar het weekend dan is dat mogelijk!

Het weekend begint op zaterdag rond 12:00 in het vakantiepark Walibi Village. Op zondag 23 april zal het rond 18:00 zijn afgelopen. Voor het weekend zullen wij 8-persoonshuisjes huren. De kosten voor het event zijn inclusief een overnachting, toegang tot het park en eten en drinken.

Wat: weekendje Walibi!
Wanneer: zaterdag 22 en zondag 23 april
Kosten: € 60, introducees € 65

Voordat je je aanmeldt, lees hier eerst de voorwaarden van het event. Kun jij niet wachten om naar walibi te gaan? Meld je hier aan!

 

POSTED BY Carlo | dec, 28, 2016 |