IMG 20170423 WA0006

Zaterdag 22 maart verzamelden we bij de receptie van het Walibi Village. We zijn bij de open haard gaan zitten totdat iedereen gearriveerd was. Mijn broer en ik vonden het wel een beetje spannend, omdat het onze eerste kennismaking was met Youth-R-Well en we nog niemand kenden. Maar al snel werd het heel gezellig. Nadat de huisjesindeling bekend was gemaakt brachten we allemaal onze spullen weg en verzamelden we daarna in het bestuursthuisje. En toen was het tijd om het park in te gaan.

Mijn Broer en ik gingen met een hele groep leuke mensen alle achtbanen langs en hebben ook veel gelachen. ’s Avonds hebben we met z’n allen gezellig gegeten in het restaurant van Walibi Village en hebben daarna nog wat gedronken en gekletst in de huisjes.

IMG 20170423 WA0012

De volgende dag hebben we eerst een spel gedaan genaamd de “Crazy 40”. Je werd ingedeeld in groepjes en ieder groepje kreeg een lijst met opdrachten die je in het park moest gaan uitvoeren. Bij elke opdracht moest er een foto gemaakt worden. Bijvoorbeeld overtuig iemand dat je reuma hebt en ga op de foto met 10 onbekende mensen. Om 12 uur was het spel afgelopen en werden alle groepjes verwacht in het restaurant waar de winaars bekend werden gemaakt. Hiermee werd het weekend ook afgesloten. Na de afsluiting mochten we nog wel het park in om te lunchen en om nog in achtbanen te gaan. Maar rond 5e was het weekend helaas echt voorbij….

Het was super leuk, gezellig en we hebben ook veel gelachen en heb ik nieuwe toffe mensen leren kennen die hetzelfde als mij hebben. Ook vond ik het leuk dat je dit keer een introduce mocht meenemen, zo had mijn broer ook een keer mazzel dat hij met mij mee mocht. Oftewel voor herhaling vatbaar!

Dankjulliewel voor dit fantastische weekend!

Groetjes Lisa

POSTED BY Carlo | mei, 07, 2017 |