Kom je bij ons sporten Youth R Well

Youth-R-Well en Didit gaan samen de strijd aan tegen vermoeidheid door reuma! Lees snel verder om te zien hoe wij dit gaan doen!

Vermoeidheid
De dag moet nog beginnen maar je bent al zó moe dat je er als een berg tegenop ziet.. Komt dit je bekend voor? Dan ben je zeker niet de enige! Ruim de helft van de jongeren met een reumatische aandoening heeft namelijk last van vermoeidheidsklachten. Hartstikke vervelend want dit kan je flink belemmeren in jouw dagelijks leven. Op de website van Didit kun je meer lezen over de oorzaken van vermoeidheid bij een chronische ziekte. Hoewel het misschien tegenstrijdig klinkt is sport een belangrijke behandeling voor vermoeidheidsklachten.

Sporten met reuma
Misschien heb je altijd veel gesport, maar is dit door jouw reuma lastig geworden. Is jouw conditie erg achteruit gegaan of heb je altijd veel last van jouw gewrichten tijdens of na het sporten? Ook daar kunnen we jou bij helpen. Kijk eens op de website van Didit voor tips!

Traject bij Didit
Bij Didit train je gedurende een half jaar in een groep van maximaal 10 jongeren onder begeleiding van een fysiotherapeut in Utrecht. De fysiotherapeut maakt een programma wat speciaal is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Daarnaast maak je tijdens gasttrainingen kennis met allerlei verschillende sporten. Door regelmatig te sporten verbetert jouw algehele conditie. Daarnaast zorgt sport ook voor een gelukkig gevoel. Hierdoor is beweging een heel belangrijk middel in de strijd tegen vermoeidheid!

“We zijn niet samen aan het sporten omdat we zielig zijn, maar omdat we het beste uit onszelf willen halen op onze manier!”

Ervaringen deelnemers
Op de website van Didit vertellen verschillende deelnemers over hun ervaringen bij Didit. Zo ook Lotte (24), zij sport nu vier maanden bij Didit:

“Sporten is weer leuk geworden voor mij! Ik hoef nu niet te sporten op een tempo dat te hoog ligt en ik hoef ook niet uit te leggen aan de groep waarom ik op een lager pitje sport. Hetzelfde geldt voor iedereen die aan het traject meedoet. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen over je situatie. We zijn niet samen aan het sporten omdat we zielig zijn, maar omdat we het beste uit onszelf willen halen op onze manier!”

Wil je meer lezen over de ervaringen van Lotte of andere deelnemers bij Didit? Op de website van Didit lees je hun verhaal!

Gratis en vrijblijvende intake
Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een keer bij ons langskomen voor een intakegesprek. Wij gaan dan met jou kijken waar je naar op zoek bent en wat wij jou kunnen bieden. Kijk voor meer informatie over Didit op www.sportvoorenergie.nl of stuur een mailtje naar info@sportvoorenergie.nl.

Actie!
Vermeld bij jouw aanmelding dat je bij Didit bent gekomen via de website van Youth-R-Well.com. Je krijgt dan 10% korting op jouw traject bij Didit.

 

DidIt logo met ondertitel smal goed

POSTED BY Carlo | aug, 07, 2017 |