Nieuwe website, nieuwe columnist(e)!

In november lanceren wij onze nieuwe website en daarom zijn we op zoek naar een tweede columnist(e)! Hou je van schrijven? Heb je altijd al wat willen doen met je schrijftalent? En lijkt het je leuk om columns te schrijven voor Youth-R-Well.com? Doe dan mee aan onze columnwedstrijd en wie weet word jij onze nieuwe columnist!

Youth-R-Well zoekt jou!

Wie?

  • Je bent iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je weet dat een column een begin, een midden en een eind heeft en hoe je van die drie een samenhangend stuk maakt.
  • Je hebt gevoel voor humor, neemt jezelf en het leven niet al te serieus en weet je gevoelens goed onder woorden te brengen.
  • Je bent je bewust van de voorbeeldfunctie die je als schrijver (over reuma) hebt voor je lezers. Je staat over het algemeen positief in het leven en bent geen zeurpiet – dat wil niet zeggen dat er een verbod ligt op negatieve emoties, maar wel dat ze niet de overhand krijgen. Het is heel goed mogelijk om over negatieve gevoelens te schrijven zonder dat het een negatieve column wordt: Youth-R-Well.com is geen klaagpaal, je schrijft over reuma zonder reuma te zijn, dat is een groot verschil.
  • Je bent van plan deze functie langer dan een jaar vol te houden. De frequentie van de columns (dus hoe vaak ze verschijnen) is 1x per maand, maar dit is eventueel in overleg aan te passen.
  • Je valt binnen de doelgroep van Youth-R-Well.com (16-30 jaar).

De regels

  • Stuur voor 15 december 2017 twee columns (per stuk niet langer dan 500 woorden) naar website@youth-r-well.com
  • Richt je eerste column op jezelf: Wie ben je, wat heb je, hoe ziet je leven eruit? Zie het als de eerste column die je zou schrijven wanneer jij de gelukkige winnaar zou zijn en stel jezelf aan de lezers voor.
  • De tweede column mag je naar eigen inzicht invullen, maar hier zijn wat onderwerp tips: je meest gênante ziekenhuiservaring/doktersbezoek, een grote verandering (misschien wat betreft medicatie, studie, wat dan ook), iets wat je over jezelf en je ziekte hebt geleerd, verliefd zijn als je reuma hebt, etc.
  • De winnaar wordt begin januari bekend gemaakt. De eerste column van de winnaar zal dan worden geplaatst. Uiteraard krijgt de winnaar eerder bericht.
  • Voor vragen kun je mailen naar: website@youth-r-well.com

Veel succes!

POSTED BY Carlo | nov, 14, 2017 |