Jennifer heeft een droom; verre reizen maken. Maar hoe kun je reizen als je het ziekenhuis in en uit verhuist? Als je ouders ongerust zijn en je liever niet laten gaan? Want Jennifer heeft jeugdreuma. Van een vrolijk achtjarig meisje dat met iedereen speelde en lachte, veranderde ze in een onzeker en ziek kind. Op de basisschool was ze anders dan de andere kinderen, met haar krukken, een speciale tafel en een stoelzitje. Dat veranderde tijdens het voortgezet onderwijs. Ze heeft er vrienden en vriendinnen en wordt lekker vaak verliefd. Als ze een opleiding kiest waarin ze anderen kan helpen, komt ze steeds dichter bij haar droomberoep; dat van maatschappelijk werkster. Jennifer is een vechtster en iedere stap in haar leven is een worsteling, met haar ouders, artsen en therapeuten, maar vooral met zichzelf. Of ze die reizen uiteindelijk gaat maken? Je leest het in dit levensechte en ontroerende boekje van Sharon van Dijk. Sharon van Dijk (1995) is 22 jaar en woont in Montfoort. Ze is wereldreiziger in spé, en studeerde MBO Maatschappelijke dienstverlening.

Je kunt haar boek kopen via bol.com.

POSTED BY Linda | mei, 15, 2018 |