Sinds 2012 organiseert Stichting Youth-R-Well.com in samenwerking met diverse partners een jongerenvakantieweek. Deze week vindt plaats op Texel van vrijdag 2 augustus t/m vrijdag 9 augustus 2019. De week is bedoeld voor jongeren met reuma tussen de 13-15 jaar die om verschillende redenen veel kunnen hebben aan een vakantie met lotgenoten. In 2019 zal er weer een jongerenvakantieweek georganiseerd worden door Youth-R-Well.com. Voor deze week zijn wij op zoek naar één vrijwilliger die ons komt versterken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Actieve inzet tijdens de week, maar ook in de voorbereiding van de week! Deze voorbereidingen bestaan uit: Deelname aan vergaderingen (deze worden in overleg met alle vrijwilligers gepland), een actieve rol spelen in de werving van deelnemers en voorbereiding van de week. Ook tijdens de week heb je een specifieke taak waarvoor je verantwoordelijk bent. Dit kan bijvoorbeeld zijn de boodschappen, het eten of de activiteiten. Deze taak voer je zo goed mogelijk uit. De coördinator heeft eindverantwoordelijkheid over de hele week.
  • Tijdens de vakantieweek fungeren de vrijwilligers als mentor en zorgen ervoor dat de deelnemers een fijne vakantie hebben.
  • Je behoort zelf tot de doelgroep van Youth-R-Well.com, je bent tussen de 20 -30 jaar en je hebt reuma.
  • Je hebt affiniteit met jongeren van 13 tot 15 jaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een ervaring om nooit te vergeten!
  • De mogelijkheid om jouw ervaringen met reuma te kunnen delen met jongeren, te fungeren als mentor en op deze manier iets voor deze jongeren te kunnen betekenen.
  • Mooie leerzame ervaring voor op je CV.
  • Als vrijwilliger krijg je niet betaald, maar het mag natuurlijk ook geen geld kosten. Daarom worden deze kosten vergoed, bijvoorbeeld reiskostenvergoeding.

Tijdens de jongerenvakantieweek en de voorbereidingen hiervan zijn wij een team en zorgen samen voor een relaxte en ontspannen vakantiesfeer.

Heb je interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Stuur dan voor 25 maart je CV en motivatie naar vakantieweek@youth-r-well.com. Laat even weten of je in het bezit bent van een rijbewijs en of je in de jongerenvakantieweek een auto tot je beschikking hebt. Wij zullen je dan zo snel mogelijk laten weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek.

POSTED BY Carlo | feb, 08, 2019 |