Al jaren tekent Rens strips voor Youth-R-Well.com. Door het succes van de strips heeft Youth-R-Well.com alle strips samen gevoegd in een stripboekje! Het stripboekje bevat daarnaast ook meer informatie over verschillende onderwerpen voor jongeren met reuma.

Rens van Vliet was vier jaar oud toen bij hem jeugdreuma werd geconstateerd. Zijn ervaringen dienen als inspiratie voor de strips die hij voor Youth-R-Well.com maakt. Tekenen deed hij al van jongs af aan. Geïnspireerd door een zeilweekend van Youth-R-Well.com tekende Rens voor het eerst strips die reuma als thema hadden. Die strips werden enthousiast ontvangen en op de website gezet. Met zijn strips probeert Rens om een grappige en vaak absurdistische draai te geven aan bekende situaties voor jongeren met reuma. De strips zijn nu gebundeld in een stripboekje!

Behalve de strips van Rens bevat het boekje ook informatie voor jongeren met reuma. De teksten komen uit ReumaMagazine, het landelijke blad voor mensen met reuma.

Je kan het stripboekje hier bestellen!

De stripbundel is mede mogelijk gemaakt door Pfizer.

POSTED BY Carlo | feb, 26, 2019 |