Vind jij het leuk om naamsbekendheid te creëren? Maak jij wervende teksten met leuke foto’s? En lijkt het je leuk om dit te combineren met reuma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers om ons communicatie team te versterken! De website en de social media kanalen zijn het visitekaartje en de basis van onze Stichting Youth-R-Well.com. Het communicatie team zorgt er dan ook voor dat er teksten worden geschreven, nieuwsberichten worden gemaakt en er nieuwe rubrieken worden ontwikkeld. Daarnaast draagt het team zorg voor de nieuwsbrief en de social media.Wij zijn op zoek naar twee vrijwilligers om het communicatie team te versterken: een Redacteur Facebook en een Tekstschrijver.

Redacteur Facebook:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om posts te schrijven voor het Facebook kanaal van Youth-R-Well.com. Je komt proactief met ideeën voor onderwerpen, schrijft posts en zoekt daar zelf goede beelden bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de resultaten van de posts en het bijstellen van de Facebook strategie. Naar verwachting ben je hieraan maximaal 4 uur per week kwijt.

Tekstschrijver:

Je schrijft teksten voor onze website. Dit houdt in dat je de ene keer een interview afneemt met een reumatoloog en de andere keer een wervende tekst schrijft voor een nieuwsbericht. Onze website draait op WordPress, dus het is niet noodzakelijk om de technische achtergrond van de website te begrijpen. We verwachten dat je zelf met ideeën komt voor het ontwikkelen van nieuwe rubrieken en je krijgt hierin veel vrijheid. Naar verwachting ben je hieraan maximaal 4 uur per week kwijt.

Wat we verder nog zoeken in een nieuwe vrijwilliger:

  • Je hebt interesse in het ontwikkelen van de website en content voor social media;
  • Je bent lekker creatief, zit vol ideeën, en aarzelt niet om dat ook te laten zien en deze ideeën uit te voeren;
  • Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid;
  • Je behoort tot de Youth-R-Well.com doelgroep (16-30 jaar en hebt reuma).

Interesse of vragen? Stuur dan een mail met jouw CV en motivatie naar website@youth-r-well.com.

POSTED BY Carlo | mei, 27, 2019 |