SensUs is de internationale studentencompetitie voor biosensoren. Dit jaar gaan 14 internationale studententeams aan de slag om een biosensor te ontwikkelen voor het meten van adalimumab, een veelgebruikt medicijn voor patiënten met RA.  Om aan deze studenten te laten zien dat reuma ook bij jongeren voorkomt, deelde Wendy haar verhaal in een video voor SensUs. 

SensUs is de internationale studentencompetitie voor de ontwikkeling van biosensoren, georganiseerd door studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Binnen 9 maanden ontwikkelen 14 studententeams innovatieve sensoren voor patiënten met reumatoïde artritis (RA). Zij presenteren hun product tijdens het SensUs event op vrijdag 30 augustus. Meer informatie over SensUs vind je hier.

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder.

POSTED BY Carlo | jun, 05, 2019 |