Wat vindt jij belangrijk en zou meer onderzoek naar gedaan moeten worden over jeugdreuma? 

Enquête Onderzoeksagenda Jeugdreuma, Ronde 2. 

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar Jeugdreuma en de vragen daaromheen. Wel is het van belang om de juiste hoofdvragen te verzamelen en zo gericht te werk te kunnen gaan waar ook wij zeker later iets van terug kunnen zien. Daarom is het project; de Onderzoeksagenda opgesteld om zo meer input vanuit patiënten, ouders en behandelaars te kunnen krijgen.

Begin dit jaar hebben wij jullie gevraagd om onderzoeksvragen in te sturen. Hieruit kwamen meer dan 600 vragen naar voren, bedankt hiervoor! Nu in fase 2 is het van belang om in te vullen welke wij het belangrijkst vinden en waar de focus op moet gaan liggen binnen onderzoek naar jeugdreuma.

Je kunt nu meedoen en jouw stem laten horen door op de onderstaande link te klikken en de 10 belangrijkste vragen voor jou aan te klikken. Het duurt ongeveer 10 minuten om de enquête in te vullen. Dus waar vind jij dat meer onderzoek naar gedaan mag worden over reuma?

Ga voor meer informatie en de enquête naar: https://jeugdreumavereniging.nl/onderzoeksagenda/ 

POSTED BY Youth-R-Well.com | dec, 04, 2019 |