Dinsdag 17 maart publiceerde Mediaplanet de campagne Vrouw en Gezondheid. Deze werd als bijlage in De Telegraaf verspreid. Online zijn de artikelen te vinden op de website Planet Health. In samenwerking met Mediaplanet hebben we aan deze campagne gewerkt.  In deze special komen zowel artsen als patiënten aan het woord. Daarbij wordt ook het verhaal van Josje (32) gedeeld over haar zwangerschap en haar reuma.

Juist in de overgang of tijdens een zwangerschap is het belangrijk om scherp te blijven, wanneer de hormonen door je lijf gieren. In de campagne Vrouw en Gezondheid komen verschillende thema’s aan bod: de overgang, zwangerschap en reuma, baarmoederhalskanker en meer.

Meer weten? Je kan de artikelen rustig nalezen op planethealth.nl.

 

 

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | mrt, 24, 2020 |