Op zaterdag 12 oktober was het eerste echte Youth-R-Well gala. Dit gala werd gehouden wegens het 15 jaar jubileum van YRW in Utrecht op Wereldreumadag. De avond startte met een presentatie van de toen nog voorzitter Wendy. Hierop volgende de presentatie “Gaan we reuma genezen” van Mrs. Marloes Verstappen, wie arts-onderzoeker in het LUMC is. Naast de presentatie over het belang van vroege herkenning en behandeling van reuma kreeg Prof. Mart van de Laar, reumatoloog in het Medisch Spectrum Twente & de Universiteit van Twente het woord. Hij gaf een interactieve presentatie over de nieuwste technologie en innovaties omtrent reuma en de verbetering van de zorg. Tussen de presentaties door werd het drie gangen diner geserveerd. Afsluitend was er een 15 jaar Reuma quiz, die tevens in het teken stond van 15 jaar YRW. Ook werd het stokje van voorzitterschap overgedragen van Wendy naar de nieuwe voorzitter Valerie. Het was een geslaagde avond waarbij iedereen prachtig gekleed was. Hieronder is de aftermovie van die avond te vinden. Veel kijkplezier.


POSTED BY Youth-R-Well.com | mei, 01, 2020 |