Onderzoek, Handscan.

Op zoek naar nieuwe oplossingen om reumatoïde artritis onder controle te krijgen: TOPFIT CitizenLab is benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën rondom de controleafspraken. Goed controleren van de ontstekingsactiviteit kan helpen om de behandeling bij te stellen of bij het kiezen van de best werkende behandeling. Op dit moment wordt er gewerkt aan een apparaat – de HandScan – die de ontstekingsactiviteit kan meten. Het TOPFIT CitizenLab wil samen met jou onderzoeken hoe de HandScan het beste kan worden ingezet en welke plek de HandScan zou kunnen krijgen in het zorgproces.

Een (digitaal) groots opgezet vragenlijstonderzoek moet antwoord geven op belangrijke vragen. Onder alle deelnemers worden 5 VVV-cadeaukaarten verloot. De verwerking van de gegevens gebeurt volgens de wetgeving over de verwerking van persoonsgegevens (AVG).

Heb je RA en ben je 16 jaar en ouder, dan vragen wij je hulp. Je vindt de vragenlijst opwww.topfitcitizenlab.nl/vragenlijst.

Voor meer informatie – of voor het op papier ontvangen van de vragenlijst – kun je contact opnemen met dr. Ria Wolkorte, onderzoeker bij het TOPFIT Citizenlab, via r.wolkorte@utwente.nl. Ook vind je informatie op www.topfitcitizenlab.nl/reuma.

 

TOPFIT CitizenLab is een groot samenwerkingsverband tussen onderzoekers, ontwikkelaars en burgers van onder andere de Universiteit Twente, Roessingh Research & Development en Demcon Hemics.

POSTED BY Youth-R-Well.com | jul, 24, 2020 |