Oproep I Sprekers gezocht

 

Even voorstellen, wij zijn zes studenten uit het eerste jaar van de opleiding Sport, Management en Ondernemen. In januari moeten wij een intern evenement organiseren, voor studenten door studenten. Wij hebben gekozen om een evenement voor het goede doel te organiseren. Ons idee is om meer aandacht te vragen voor jongeren die leven met reuma.

Ons evenement heet Voor Reuma in Beweging en op 18 januari 2021 gaan wij 60 studenten in een ijsbad laten, de Wim-Hofmethode. Dit doen we onder begeleiding van Henk van den Bergh, een leerling van Wim Hof. 🧊

Om het evenement nog meer een belevenis te maken, zoeken wij enthousiaste jongeren die hun verhaal met ons willen delen. Ons programma is als volgt ingedeeld:

  • 4 keer een groep van ongeveer 15 studenten.
  • Het ijsbad, een stoelyogasessie en sprekers.
  • Eten en drinken door onze catering.

Het programma is van 9-17. De locatie is nog niet rond, maar dit wordt waarschijnlijk rond Amsterdam. Reiskosten worden vergoed. Tevens komt er een fotograaf en we komen in een artikel voor het ReumaMagazine. Lijkt het je leuk om een (gedeelte van de) dag te helpen? Neem contact met ons op!

Lisa van Essen

Voorzitter van Voor Reuma in Beweging

Lisa.van.essen@hva.nl

POSTED BY Youth-R-Well.com | nov, 27, 2020 |