Een lange tijd heeft Aimee Haenen als vrijwilliger alles omtrent de events geregeld voor Youth-R-Well.com. Dit jaar is echter alleen het voorjaarsevent “face to face” doorgegaan, dit event was nog voordat de strengere maatregelen werden aangekondigd wegens de corona pandemie. Wij verlangen allemaal weer terug naar het oude normaal. Ook daarbij horen de gezellige en drukbezochte events van Youth-R-Well. Het contact hebben in het echte leven en ervaringen uitwisselen is zo belangrijk. De wereld is zo goed als geheel online gegaan maar niet voor alles is dit beter, zoals veel mensen helaas hebben ondervonden. We hopen daarom op een beter jaar zodat we weer de oude draad met de events en weekendjes weg kunnen oppakken.

Aimee is destijds over het laatste “face to face” event geïnterviewd door Noortje Krikhaar, redactiecoördinator van het ReumaMagazine. Een leuk stuk over Aimee en haar ervaringen bij Youth-R-Well. “Ik merk zelf ook dat ik jongeren met reuma sneller een berichtje stuur als ik me slecht voel”.

Klik voor het volledige interview op de link hieronder of lees de pagina’s als PDF.

PDF-bestand van het interview

POSTED BY Youth-R-Well.com | dec, 30, 2020 |