Enquête | VitaalInGesprek

Ontwerpbureau Open Concept ontwikkelt, samen met het UMC Utrecht, de Jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth-R-Well, een tool die jongeren met jeugdreuma helpt om gesprekken te voeren over vermoeidheid en om hun grenzen aan te geven, zodat zij hun leven op eigen wijze kunnen vormgeven. Hierbij kunnen zij de hulp van patiënten goed gebruiken.

We hebben hiervoor verschillende ideeën en willen graag leren wat het beste aansluit bij jouw wensen. Heb je jeugdreuma en twee minuutjes de tijd? Dan zou het super zijn als je de vragen van bijgevoegde enquête in zou kunnen vullen. Klik hier voor de link! Wil je daarnaast graag meer informatie over het onderzoeksproject? Via de deze knop kom je bij de Instagrampagina waar je er meer over kunt lezen!

 

POSTED BY Youth-R-Well.com | mrt, 10, 2021 |