Valerie, de voorzitter van Youth-R-Well, leeft al sinds haar derde levensjaar met reuma. Dit houdt haar gelukkig niet tegen om alles uit het leven te halen. De website kRAakhelder geeft veel tips en andere handige informatie over leven met Reumatoïde Artritis. Verder geeft het platform aan patiënten de kans om hun eigen ervaringen rondom leven met reuma te delen. Valerie werd geïnterviewd over haar drukke studentenleven, waarover nu een inspirerend artikel is gepubliceerd!

Een voorproefje van het artikel: Naast haar master orthopedagogiek en een rijk gevuld studentenleven maakt Valerie ook nog tijd om haar aandoening onder de aandacht te brengen. Sinds 2018 is ze actief binnen Youth-R-Well., een stichting voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die reuma hebben.  Inmiddels zit ze zelfs in het bestuur, als voorzitter. “We willen niet alleen praktische informatie overbrengen, maar ook jongeren met elkaar in contact te brengen. Want uit eigen ervaring kan ik zeggen; die herkenning is zo fijn! We organiseren dan ook verschillende online events en real life activiteiten.”

Benieuwd geworden en nieuwsgierig naar het hele interview? Klik hier om het volledige artikel te lezen!

POSTED BY Rebecca | mrt, 24, 2021 |