EULAR

Het European Alliance of Associations for Rheumatology, EULAR, is weer bezig met een nieuw onderzoek. Dit is gericht op het gebruik van sociale media voor gezondheidsgerelateerde doelen door mensen met reumatische ziekten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Sociale media geven namelijk de optie om nieuwe informatie in te winnen, maar ook om contact te krijgen met onder andere lotgenoten en zorgverleners. Een vergelijkbaar onderzoek is al eerder uitgevoerd, maar vanwege de komst van het coronavirus is deze vernieuwd.

Wil jij meehelpen aan onderzoek door de vragenlijst in te vullen? Zowel gebruikers van sociale media als patiënten die geen sociale media gebruiken kunnen meedoen. Klik hier om de vragenlijst te starten of scan de QR-code in bovenstaande afbeelding!

POSTED BY Rebecca | apr, 18, 2021 |