Oproep van Maastricht University

Maastricht University doet momenteel onderzoek naar reumatische ontstekingsziekten bij jongeren, gericht op de pijn die bij dergelijke ziekten hoort. Wil jij meedoen? Lees dan onderstaande oproep van Loes Scheepers en stuur een mailtje als je bij de doelgroep past!

Vanuit de universiteit van Maastricht doen wij een studie naar pijn bij reumatische ontstekingsziekten bij jongeren. Deze klachten kunnen heel vervelend en beperkend zijn. We willen graag weten hoe het is voor jongeren om met deze pijn te leven en hoe ze hiermee omgaan. Daarom willen we graag met deze jongeren in gesprek.

Naar wie zijn we op zoek: Jongeren tussen de 12 en 21 jaar met een reumatische ontstekingsziekte.

Wat houdt deelname aan de studie in: een gesprek van ongeveer 45 minuten, dit kan digitaal plaatsvinden.

Wat is ons doel: Wij willen meer te weten komen over gedachten en gevoelens over deze pijnklachten en hoe jongeren met deze pijnklachten omgaan. Het uiteindelijke doel van de studie is een goede behandeling te ontwikkelen.

Wil je meer informatie: mail naar loes.scheepers@maastrichtuniversity.nl.

 

POSTED BY Rebecca | apr, 18, 2021 |