Onze vrijwilliger Rebecca heeft eind juli een gastblog mogen schrijven voor Liefs Linne, een blogger met afweerstoornis. In haar gastblog gaat Rebecca in op de lessen die haar reuma haar hebben geleerd. Ze probeert het leven als jonge reumapatiënte dus positief te benaderen! Wil jij de gastblog lezen?  Een voorproefje lees je hieronder en de volledige blog is te vinden op deze site.

“Ten derde heeft mijn reuma bijgedragen aan mijn doorzettingsvermogen en het zoeken naar uitdaging. Ik wil altijd alles uit een ervaring halen en probeer elke ontwikkelingskans te pakken. Ik denk dat mijn reuma me bewuster heeft gemaakt van mijn interesses en ervoor zorgt dat ik soms ook echt bepaalde keuzes moet maken die gezonde mensen misschien niet hoeven te maken. Zo zal ik niet snel op een doordeweekse dag uitgaan als ik de volgende dagen nog college heb; ik heb langzaam geleerd hoe ik prioriteiten moet stellen.”

 

 

 

 

POSTED BY Rebecca | jul, 26, 2021 |